Concurs oferte comerciale nr. 0121GIZ pentru contractarea de servicii web design
Concurs oferte comerciale nr. 0121GIZ pentru contractarea de servicii web design
Asoсiaţia Obştească “Eco-Răzeni” este o organizaţie necomercială fondată în 1998 cu sediul în sat. Răzeni, r. Ialoveni. Misiunea asociației este de a implementa programe eficiente şi durabile pentru crearea oportunităţilor de participare a tinerilor la dezvoltarea comunităţii şi incluziunea socio-profesională a tinerilor din categorii defavorizate, inclusiv cu dizabilităţi.
Conform planului de activitate al Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni”, în cadrul proiectului „Cetățean informat – cetățean implicat!” finanțat de către Uniunea Europeană și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, pentru anul 2021 este planificată elaborarea paginii web a organizației http://www.ecorazeni.md și lansarea acesteia în luna martie.
Scopul concursului: Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie specializată care în colaborare cu Eco-Răzeni va elabora conceptul, structura şi designul paginii web http://www.ecorazeni.md, va asigura realizarea tehnică a acesteia şi o va plasa pe Internet. Soluţia elaborată va trebui să ofere instrumente dinamice şi accesibile care vor permite gestiunea totală a paginii web: de la structură până la conţinut, într-o manieră exclusiv vizuală şi dinamică. Structura site-ului va fi creată împreună cu echipa Eco-Răzeni, care va aproba numărul de meniuri, structura și funcționalitățile paginii.
Cerinţe generale privind site-ul: – Pagina web va fi compatibilă cu: Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome şi Opera; – Compatibilitate de accesare de pe dispozitivele mobile; – Pagina web va fi uşor de utilizat de către vizitatori.
Caracteristicile paginii web: – Un Sistem de Administrare a Conţinutului eficient şi flexibil, care va permite organizației de a actualiza în mod independent informaţia de pe site, de a adăuga materiale de tip grafic sau multimedia, de a schimba structura paginii; – Posibilitatea de a ataşa imagini şi de a crea galerii foto; – Integrate opțiunile: RSS/ Newsletter, Flash, Căutare, Hartă site; – Posibilitatea de a plasa materiale de diferit format (ex. fişiere PDF, MS Word, etc); – Posibilitatea de a monitoriza numărul vizitatorilor prin Google Analytics; – Posibilitatea de a plasa comentarii și de generare a formularelor de tip chestionar; – Interconectarea site-ului cu reţelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, etc.); – Pagina web va avea integrată o platformă online interactivă tip-alertă probleme (harta com. Răzeni); – Site-ul va fi elaborat şi administrat în 3 versiuni lingvistice: Română; Engleză; Rusă. Trecerea dintr-o versiune în alta se va face sincron, fără a părăsi pagina deja accesată; – URL-uri user friendly, adaptate SEO; – Se va ţine cont şi de unele recomandări de nivel internaţional în domeniul realizării aplicaţiilor WEB, cum ar fi: a) recomandările World Wide Web Consortium (W3C) (http://www.w3c.org) privind calitatea conţinutului website-urilor oficiale, posibilităţile vizualizării corecte a informaţiilor, folosind navigatoare Internet larg utilizate, şi compatibilitatea cu diferite platforme informatice; b) recomandările WAI (Web Accessibility Initiative) (http://www.w3c.org/WAI) privind asigurarea posibilităţii utilizării website-urilor oficiale de către persoanele cu dizabilităţi; c) recomandările WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) http://w3.org/TR/WCAG20; d) recomandările W3C (http://validator.w3c.org) privind testarea website-urilor oficiale. Website-ul se va testa în conformitate cu aceste recomandări.
Rezultatele preconizate: 1. O pagină web instalată, configurată și completată cu componentele solicitate; 2. Manualul utilizatorului disponibil în limba română; 3. Instruirea administratorilor de conținut și predarea codurile sursă a componentelor web și alte informații necesare pentru administrarea paginii web; 4. Asistență timp de 12 luni de la instalare pentru rezolvarea problemelor de ordin tehnic și a erorilor de pe web page.
Criterii de selecție a companiei: 1) Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, portofoliu proiecte similare, clienţi fideli/referinţe) – 15%; 2) Condițiile și termenii de livrare și plată – 10%; 3) Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ/calitate – 75%.
Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații: 1) Formularul tip de ofertă (semnat și ștampilat), poate fi accesat AICI; 2) Scurtă descriere a companiei, portofoliu cu proiecte similare realizate anterior, lista cu clienți și scrisori de referință (opțional).
Dosarul de aplicare va fi completat în limba română și expediat la următoarea adresă: str. Ștefan cel Mare 87B, s. Răzeni, MD 7728, r. Ialoveni sau prin email la adresa: ecorazeni@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă servicii web design”.
Termenul limită de expediere a ofertelor comerciale este 10 februarie 2021. Detalii pot fi obţinute telefonic la numărul 026873325, 079641243 (Persoana de contact: Sergiu Gurău).
Doar companiile selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu se vor evalua. Concursul de oferte comerciale se desfășoară în conformitate cu prevederile Manualului de proceduri pentru achiziții și a Politicii anticorupție ale Asoсiaţiei Obştești “Eco-Răzeni”.
Pentru informaţii suplimentare vizitaţi http://www.ecorazeni.md
Vă mulţumim pentru participare la concurs!
Organizaţia noastră este recunoscută ca un actor activ în promovarea drepturilor omului în comunităţile din raionul Ialoveni, desfăşurînd în parteneriat cu autorităţile administraţiei publice locale de ambele nivele, instituţiile de învăţămînt, mass-media, structurile de tineret şi ong-urile activităţi de educaţie şi conştientizare a drepturilor omului de către opinia publică (campanii de sensibilizare a publicului larg, publicaţii, seminare, cursuri de instruire, concursuri, activităţi de educaţie neformală, program de granturi mici pentru tineri).
Din aprilie 2010, Eco-Răzeni în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni coordonează programul raional Fondul pentru Tineri Ialoveni (www.fondultinerilor.md). În decembrie 2012, asociaţia a fondat prima întreprindere socială în domeniul alimentaţiei publice din Republica Moldova – Floare de cireş SRL (www.floaredecires.org) în cadrul căreia activează două servicii sociale: instruirea la locul de muncă a persoanelor cu dizabilități și cantina de ajutor social. Începînd cu august 2013, Eco-Răzeni în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei coordonează programul naţional Supraveghere de Vecinătate în Moldova. Organizaţia are nouă persoane angajate, dintre care șapte femei şi doi bărbaţi.
Asociaţia are în portofoliu peste 40 de proiecte implementate cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, Ambasadei Norvegiei la Bucureşti, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Fundaţiei Soros Moldova, Fondului Naţional pentru Democraţie (NED) din SUA, PNUD Moldova, Oficiului în Moldova al Băncii Mondiale, Fundaţiei Est-Europene Moldova, IM Swedish Development Partner, Ministerul Federal Austriac al Muncii, Afacerilor Sociale, Sănătății și Protecției Consumatorilor, Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), Ministerului Mediului, Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Consiliului raional Ialoveni, ș.a.